Néha elég csak a közepes bőrönd

Bőrönd webáruház

Bőrönd webáruház

Puha vagy kemény bőröndöt keres az utazáshoz? Olyan modellre lenne szüksége, amit fogantyúval könnyedén megemelhet, de ha túl nehéznek véli, akkor kerekeken is maga után is tudja húzni?

Ha csak néhány napra utazik el és nem viszi magával az egész gardrób tartalmát, a közepes bőrönd éppen megfelelő lesz! A közepes bőrönd rendszerint 66-68 cm magas szokott lenni, mélysége és szélessége pedig 30, illetve 40 cm körül mozog.

A méretek azért ennyire hasonlóak, bármelyik márkáról is legyen szó, mert így a légitársaságok elvárásainak is megfelelnek és nemcsak az autós utazásokon tudja hasznosítani.

A honlapunkon megtalálható minőségi táskák és bőröndök első osztályú anyagfelhasználással készültek, az ellenállóságát pedig 2 év jótállással is bebiztosítjuk. Ha a rakodás során a közepes bőrönd megsérül, netán a cipzárral akadnak gondok, budapesti szervizben helyrehozzuk. A termékekről készült fotók és videók valójában adják vissza a táskák és bőröndök kinézetét. A kiválasztott színben is megnézheti a termékeket.