CeraVe Sa bőrsimító hidratáló krém az egészséges szépséghez

Mindig odafigyel arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot juttasson a szervezetébe, mégis folyamatosan száraznak és érdesnek érzi az arcbőrét? Problémájára nagy valószínűséggel a CeraVe Sa bőrsimító hidratáló krém az ideális megoldás.

Ez a fontos összetevőket tartalmazó, bőrgyógyászok által kifejlesztett termék kíméletesen hámlasztja és puhítja arcbőrét, miközben annak természetes védőrétegét is táplálja, erősíti.

A CeraVe Sa bőrsimító hidratáló krém minőségéről már a gyártó neve is sokat elárul, a Loreal-készítmények ugyanis két fontos ismertetőjegyüknek – a megbízhatóságnak és a hatékonyságnak – köszönhetik töretlen népszerűségüket a szépségápolási termékek piacán. De nem kötelező vakon hinni a márkanévnek, helyette megvizsgálhatjuk, mi minden található ebben a nem zsíros állagú, illatmentes kozmetikumban.

A CeraVe Sa bőrsimító hidratáló krém urea-, valamint hialuronsav-tartalma a biztosíték arra, hogy az egyenetlen tapintású bőr hamarosan visszanyeri optimális nedvességszintjét, míg a másik fontos összetevő, a niacinamid a kollagéntermelést stimulálja, nyugtat és regenerál.