Megnőtt a TSMT torna népszerűsége Budapesten

TSMT torna

TSMT torna

Egyre többen látják be a korai mozgásfejlesztés fontosságát, ezért nem véletlen, hogy a különböző terápiák iránt is napról-napra nagyobb az érdeklődés. A TSMT torna pedig egy nagyon hatékony módszer, amit már 1 éves kortól el lehet kezdeni és amiről eddig is rengeteg sikertörténetről lehetett hallani, így érthető, hogy a fővárosi és a környéken élő szülők is kaptak az alkalmon, amikor a budaimozgasfejlesztes.hu csapata révén, ez a foglalkozás számukra is könnyen elérhetővé vált.

Sőt, nemcsak Budapestről és a közeli településekből keresik fel a szakértőkből álló csapatot, hanem az ország távolabbi pontjairól is, bízva a hozzáértésükben és a TSMT torna hatékonyságában. Aki még nem hallott volna erről a terápiáról, annak azt kell tudnia, hogy ez egy mozgásos gyakorlatokra alapuló foglalkozás, ami által az idegrendszer is látványosan fejleszthető.

A feladatokat mondókák, énekek is kísérik, így az érzékelés, észlelés, térbeli tájékozódás fejlődése mellett, a ritmusérzék és a motoros kreativitás terén is pozitív változások érhetőek el. Ezen utóbbi előnyök miatt szokták okosító tornának is nevezni a Tervezett Szenzomotoros Tréninget, de igazából jóval többet takar.

Többek között segíthet a késett mozgás- és beszédfejlődés, hiperaktivitás és idegrendszeri éretlenség fennállása esetén is, tehát konkrét, diagnosztizált problémákkal is érdemes felkeresni a Budai Mozgásfejlesztés specialistáit, nemcsak akkor, ha valaki szeretné, hogy jobban teljesítsen a gyermeke. A TSMT tornára való jelentkezést egyébként is mindig megelőzi egy állapotfelmérést és konzultáció, hogy a szakértők maguk is láthassák, hogy mivel állnak szemben.

Ha Ők is úgy vélik, hogy szükséges ez a terápia és ezzel érhetőek el a legjobb eredmények, akkor természetesen javasolni fogják a heti kétszeri részvételt a foglalkozásokon, de ha nem indokolt vagy valami mást jobbnak vélnek, akkor azt is el fogják mondani. Érdemes hallgatni a szakvéleményükre, mert nekik is az a céljuk, hogy a lehető legjobbat biztosítsák a kicsiknek.

Print Friendly, PDF & Email