A karos állvány tökéletes megoldás

Polcok, állványok kiváló állapotban

Polcok, állványok kiváló állapotban

Legyen szó kisebb tárolóról vagy nagyobb méretű raktári épületről, nagyon fontos, hogy a termékek elhelyezése és tárolása átlátható, rendszerezett legyen.

A különböző tárolandó anyagok lerakásában a karos állvány nyújt segítséget. A polcok egyedi tervezésének köszönhetően, tökéletesen alkalmas táblalemezek és különféle méretű szálanyagok tárolására. A kitűnő acélból gyártott polcrendszereket a helyszíni felmérés alapján tervezik és készítik el.

A karos állvány kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Az acélból készült szerkezetek egyedi előállításának köszönhetően, több méretűek, ezért lehetővé teszik a tároló szintek könnyed áthelyezését és a polcok nagyobb terhelhetőségét.

A kiváló polcrendszerek használatával, a különböző helyiségekben és tágasabb épületekben, nagyobb mennyiségű terméket lehet megőrizni. Legyen szó műanyagok, csövek, fák, forgácslapok vagy bármilyen készítményekről, a karos állvány igénybevétele egyedi, biztonságos és rendezett elhelyezést szolgáltat mindenkinek.

Print Friendly, PDF & Email