A névre szóló futóbicikli hatalmas örömet okoz

A gyerkőcök nagyon tudnak örvendeni az olyan holmiknak, amiken a saját nevük szerepel. Még az sem számít, ha egyedül nem tudják elolvasni a feliratot, mert elég ha a szülők elmondják, hogy azok a betűk mit jelentenek és máris közelebb fogják érezni magukhoz az adott tárgyat.

Így van ez a névre szóló futóbicikli esetében is, amit alapvetően akkora lurkók szoktak használni, akik még nem ismerik a betűket. Azonban ez nem tántorítja el őket attól, hogy rajongjanak a névre szóló futóbicikliért, tehát érdemes még néhány 100 Forintot rááldozni arra, hogy személyre szabjuk az ajándékot.

Egy kis matricával megtöbbszörözhetjük a járgány értékét a gyerekek szemében, holott a névre szóló futóbicikli tényleg csak minimális összeggel drágább, mint egy olyan modell, amin nem szerepel semmilyen felirat.

A bababike.hu oldalon a névre szóló futóbicikli beszerzése sem igényel több energiát, mintha csak egy sima bringát vennénk, tehát ajánlott megfontolni ezt a lehetőséget, ha szeretnénk széles mosolyt csalni a gyermekünk arcára.

Print Friendly, PDF & Email