Fényvédős testápoló a Nap káros sugarai ellen

Az AHAVA egyedülálló formulája 30 faktoros védelmet nyújt a Nap káros sugarai ellen, minőségi UV A elleni védelemmel, holt-tengeri ásványi anyagokkal és hidratáló anyagokkal, amelyek táplálják a bőrt és küzdenek az öregedés jelei ellen.

Ez a gyorsan felszívódó fényvédős testápoló táplálja és feltölti a bőrt anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. Az AHAVA ezen terméke a bőr tökéletes ápolója. Annak megnyugtatására, simítására és puhítására tervezték. A holt-tengeri víz és az ásványi anyagok minden jó tulajdonsága benne van a fényvédős testápolóban. A víz feszességet, rugalmasságot és ezáltal fiatalos, friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Naponta használva, rövid időn belül láthatóan növeli a bőr nedvességtartalmát és biztosítja, hogy az mindig friss legyen.

Tegye a rendszeres ápolási rutinjának részéve ezt a mennyei élvezetet, érezze egész nap a bőrén a simogatását és lélegezze be a kellemes illatát! A termék egyedülálló természetes összetevőkben gazdag formulái ideálisak a fokozott hidratálást igénylő bőrnek.