Az utazóágyak rövid bemutatása

A családi kiruccanások alkalmával nagyon jól jönnek ezek a kellékek, hiszen a csöppségeknek szükségük van a megszokott otthoni hangulatra ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat. Az utazóágyak sokaságával találkozhat a szaküzletekben.

A használatukkal bárhol kialakíthatja a babák alvóhelyét. A méretük általában akkora, mint egy normál rácsos kiságyé. A súlyuk típustól függően körülbelül 9-11 kg. Erős fémvázuknak köszönhetően stabilnak mondhatóak, ami persze a termékek esetében alapkövetelmény. A beszerzésüknél fontos szempont az emelőbetét. Egyes variációknál ez tartozék, de külön is megvásárolható. Az utazóágyak általában 2 fix és 2 keréken guruló lábbakkal vannak felszerelve. A gördülő lábak arra szolgálnak, hogy könnyebben mozgathatóak legyenek, ha kicsit arrébb kell tenni vagy szobát kell váltani.

A termékek két oldala hálós, ennek köszönhetően a babák tudnak nézelődni és a szülőknek is egyszerűbb szemmel tartani őket. Az utazóagyak sok extra tartozékkal vannak felszerelve, amelyek a kényelmet, a szórakozást és a biztonságot szolgálják.