Fenyő emeletes ágy az otthonos gyerekszobába

Fenyő emeletes ágy

Fenyő emeletes ágy

Kisebb otthonokban, ahol kevesebb a rendelkezésre álló hely, a gyerekek gyakran alszanak emeletes ágyban. Ez igen jó megoldás, helytakarékos, kényelmes és kuckós is egyben, ezért a kicsik egyszerűen imádják.

Ha egy fenyő emeletes ágy van a szobájukban, akkor nincs stressz, allergia, sem pedig asztmát okozó elektromosan töltött lebegő por. A szerkezetéből adódóan ez a fa a légköri viszonyoknak megfelelően képes biztosítani az optimális páratartalmat.

Azok, akiknek már régóta van galériás vagy fenyő emeletes ágy az otthonukban, állítják, hogy nincs szükség párologtatóra a gyerekszobában. A kikolbutor.hu webáruházban sokféle fenyő emeletes ágy található, különféle magassággal és fekvőfelülettel.

Minőségi és praktikus bútorzat megvételére van lehetőség, amivel elegánsan és otthonosan berendezhető a kicsik szobája. Ezek a bútorok többnyire talpra szerelt csomagolásban kerülnek kiszállításra, mert így könnyebben be lehet vinni a lakásba. Kiváló szolgálatot tesz a csöppségek birodalmában a fenyő emeletes ágy.