Esernyő a borús időkre

Az esős napokban gyakran esik az eső, de ilyenkor is menni kell iskolába, munkába, ügyeket intézni a városba, tehát nem maradhatunk otthon. Sőt, az a legjobb, ha van a táskánkban egy erős esernyő, amit bármikor elővehetünk, ha szükség van rá.

Érdemes megtekinteni a hatizsakom.hu webshop kínálatát, ahol sok modellt megtalálhatunk. Például az Anekke Fun Music manuális női esernyő összecsukva nagyszerűen elfér a táskában, kinyitva viszont nagyméretű, jól véd a csapadék ellen.

Vidám színekben pompázik és hozzáillő nyomott mintás huzattal rendelkezik. Manuálisan nyitható, a fogantyúja is kényelmesen fogható. Rendelés után nem kell sokat várni a kiszállításra, ugyanis minden termék raktáron van. 15 000 Ft fölötti rendelésnél ingyenes a házhozszállítás is.

Bár az említett terméknél ez az opció nem érvényes, mivel 20%-os árkedvezménnyel vásárolható meg, így az ára mindössze 9590 Ft. Azonban érdemes az esernyő mellett egyéb árucikket is rendelni, hiszen itt nagyon jó minőségű termékek kaphatóak és akkor a kiszállításért sem kell fizetni.