AHAVA kézkrém gondosan kidolgozott összetétellel

A kezek sokat elárulnak egy emberről, a szokásairól, életmódjáról, tevékenységeiről, hobbijairól és egészségi állapotáról. A kéz bőre meglehetősen vastag, de kevés faggyú- és verejtékmirigy található rajta.

Ugyanakkor, a bőr ezen a területen érintkezik leggyakrabban a vízzel, a környezettel, a háztartási vegyi anyagokkal, ezért különleges ápolást és gondozást igényel. Az AHAVA kézkrém az első és legfontosabb segítő a bőr szép megjelenésének megőrzésében. A kéz bőrének ápolása azonban nem csupán a krémre korlátozódik.

Következésképpen, elengedhetetlen a professzionális kozmetikumok alkalmazása reggel és este, a napközbeni alkalmazások száma pedig az Ön tevékenységének típusától függ.

Ezt minden vízzel való érintkezés után kell elvégezni, amikor száraz és feszülő érzés jelentkezik, mert a víz még szappan nélkül is károsítja a lipid gátat. Az AHAVA kézkrém révén a kezek puhák, ápoltak és mindig fiatalosak lesznek, mert hasznos összetevőkkel tölti fel a sejteket, véd a külső hatások ellen és megőrzi a bőr fiatalságát.