A Geek Gorgeous dermokozmetikumok minőségiek

A tudatos bőrápolás jelentős mértékben hozzájárul a szépség megőrzéséhez és az egészség fenntartásához. Most bemutatásra kerül a Geek Gorgeous márka, ami Magyarországról indult világhódító útjára. Az alapítója és a képviselője Rácz Judit, akinek a legfőbb célja az volt, hogy olyan kozmetikumokat hozzon létre, amelyek a hölgyek gondjaiban segítséget nyújtanak. Volt inspirációja, hiszen saját maga is bőrproblémákkal küzdött.

Judit és a Helia-D együttműködéséből születetett meg ez a fantasztikus márka. A Geek Gorgeous termékek nem tartalmaznak irritációt okozó adalékokat, így az érzékenyebb bőrűek is bátran használhatják. Kutatások igazolják, hogy kizárólag top összetevők kerülnek a készítményekbe. Pontosan feltüntetik, hogy mely hatóanyag milyen arányban fordul elő, így a felhasználók tájékozottabbak lehetnek a vásárlás alkalmával. A Geek Gorgeous készítmények hatékonysága megkérdőjelezhetetlen.

Miközben eredményesen lépnek fel az elváltozásokkal szemben, gyengéden ápolják a bőrt. A termékpalettán fellelhetőek többek között a szérumok, a krémek, a tonikok és a hámlasztók, így a kényeztetés roppant egyszerűen megvalósítható. A Geek Gorgeous készlete folyamatosan gyarapszik, ami leginkább a fejlődésnek és a céltudatosságnak köszönhető. Az ultraibolya sugarak káros hatásaival szemben védelmet kell biztosítani a bőrnek.

Az Uriage naptej ebben a dologban hatalmas segítséget nyújthat. Bőrgyógyászok és gyógyszerészek közösen fejlesztették ki, így a hatékonyságát különböző vizsgálatok támasztják alá. Francia Alpok termálvize gazdag ásványi anyagokban, antioxidánsokban és nyomelemekben, így nem véletlen, hogy az összetevői között szerepel. Tudományosan bizonyított, hogy védi, hidratálja, nyugtatja az epidermiszt és erősíti a barriert.

Sokan a bőr vizeként emlegetik. Az Uriage naptej kellemes textúrájának köszönhetően egyáltalán nem hagy nyomot. Parabén-, alkohol- és illatanyagoktól mentes, így minden bőrtípuson alkalmazható. A Baba Mineral változata a család legkisebb tagjait is megvédi, így jól jöhet a nyaralások alkalmával. Tudni kell, hogy már 1 éves kor alatt is használható, a természetes összetevőinek hála.

Az Uriage naptej Eco csomagolásban van forgalomban, ami azt jelenti, hogy 100 %-ban újrahasznosítható, így nem terheli a környezetet. Azért, hogy a védelem maximális legyen, rendszeresen kell használni. A felvitele megfelelő mennyiségben, az eloszlatása pedig egyenletesen történjen! Az Uriage naptej a gyógyszertárak mellett, online is beszerezhető. Ha elnyerte a tetszését, akkor vásárolja meg mihamarabb!