A goji bogyó ár igazán megfizethető

Goji bogyó

Gyakran azon törjük a fejünket, hogy miként turbózzuk kicsit fel az energiaszintünket. Igyunk még több kávét vagy együnk energiaszeleteket? A goji bogyó ár tökéletes ahhoz, hogy viszonylag olcsón olyan szuperélelmiszerhez jussunk, ami plusz energiával, életerővel tölt meg.

Úgy érzi így tavasz elején, hogy kezdenek lemerülni az energiatartalékai? Sajnos jól érzi, mivel ez teljesen normális állapot, ugyanakkor visszafordítható vagy legalábbis lecsökkenthető. A goji ereje a rengeteg benne levő értékes tápanyagban rejlik.

Tudta, hogy a világon a második gyümölcs, amelyik a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint? A goji bogyó ár már csak azért sem túl magas, mivel megspóroljuk a C-vitamin tabletták árát. A C-vitamin mellett, ez a gyümölcs rendkívül gazdag A-, B-vitaminban is, valamint aminosavakban és káliumban.

A serkentő, fiatalító, energizáló hatása mellett, a goji bogyó ár azért is megéri, mivel a gyümölcs nagyon finom és sokoldalúan fogyasztható. Tökéletes salátákhoz, süteményekhez, édességekhez adva, müzlibe, zabkásába, joghurtba keverve.

Print Friendly, PDF & Email