Prémium medence 10 év garanciával

Premium medence

Prémium medence

Egy gyönyörű ház, ami esetleg az ország egyik legszebb pontján fekszik, minőségi és exkluzív megoldásokat, kiegészítőket érdemel, ezért az udvaron csakis egy modern technológiával és maximális precizitással készült prémium medence mutathat jól.

Az időtálló, méhsejtszerű monolit vasbetonból készült Magiline medencékre a gyártó nyugodt szívvel vállal 10 évnyi garanciát, hiszen ezek a szerkezetek olyan erősek, mint egy ház alapja, ezért hosszútávon is nagyon tartósak.

Egyenes vagy mélyülő aljzattal, esetleg biztonsági peremmel is készülhetnek, de a megrendelő mindenképpen az egyedi igényeket is kielégítő prémium medencét fog a pénzéért cserébe kapni, aminek különlegességét egyszínű vagy nyomtatott mintás bélésfóliával tovább fokozhatja.

Ez lehet karibi zöld vagy antracit szürke, de a komplexebb hatás kedvelői többek között márványszemcsés vagy gyöngyházhatású mintás fóliák közül is választhatnak. A prémium medence minőségét azonban a kiváló alapanyagok és a szakszerű kivitelezés fogja garantálni.

Print Friendly, PDF & Email