Barista tanfolyam a szakmai tudás fejlesztésére

Barista tanfolyam

Barista tanfolyam

A kávé a világon a legnagyobb mennyiségben fogyasztott élénkítő ital. A legtöbb ember ébredés után egy csésze kávéval kezdi a napot az otthonában vagy a kedvenc kávézójában. A tulajdonos jól teszi, ha tanácsolja az alkalmazottaknak a barista tanfolyam elvégzését.

A képzés segítségével olyan praktikákat lehet elsajátítani, amelyeknek ismeretében elkészíthető a tökéletes eszpresszó. A pincér szakmai tudását az elméleti képzés és a későbbiekben szerzett gyakorlati tapasztalat során tulajdonítja el. Egy ilyen tréningen megtanulja a kávékészítés teljes folyamatát, a szüreteléstől kezdve a tároláson át, a pörkölés és a darálás módszeréig, mindent a kávé útjáról, a cserjétől a csészébe kerülésig. Megismeri a szükséges feltételt az ideális eszpresszó és más kávéital elkészítéséhez.

Az oktató megtanítja, hogyan kell különbséget tenni az alapanyagok között. Megmutatja a gépek és a darálók beállítását, ezeknek karbantartását és ellenőrzését. Egy jó kávépincér a barista tanfolyam elvégzésével kitűnő szakmai képzést szerezhet.

Print Friendly, PDF & Email