Olykor elengedhetetlen az USB toldó

USB toldó

USB toldó

Sokan nem tudják, hogy milyen toldót kell vegyenek akkor, amikor szeretnék nagyjából 10 méteres távolságból a számítógéphez csatlakoztatni az USB adaptert. Ekkor a megoldás az ideális USB toldó és hosszabbító, amelyikkel nagy a valószínűsége annak, hogy adott lesz a zavartalan jelátadás. Ugye a normál USB hosszabbítók, vagyis az aljzat, csatlakozó és vezeték hármas alapból 3,5 méter hosszú. Azért csak ekkora hosszúságú, mert az USB szabvány 5 méteres kábelhosszig garantálja a problémamentes jelátvitelt az alaplapi csatlakozótól az eszközig.

Nyilván ez nem jelenti azt, hogy az ennél hosszabb kábel és USB toldó nem fog rendesen működni. Azt azonban egyetlen vállalat és gyártó sem tudja garantálni, hogy a használat közben a külső zavarok nem fognak gondot okozni. Ha valaki tehát 5 méter fölé akarja vinni az egészet, akkor jelerősítővel ellátott hosszabbítót kell vegyen. Ezek a kellékek nagyjából 5 méteresek. Ehhez a megoldáshoz is megtalálható az ideális USB toldó. Tehát nincs nagy gondban az, aki nagyobb távolságon keresztül akarja megoldani az USB- általi jelátvitelt. Mindenféle termék, amire szüksége lehet a vevőnek, megtalálható a kacsa-audio.hu webboltban.

Még az erősítő tápkábel is könnyedén megrendelhető

Ugye azért kell ez, mert sokszor a túl hosszú, de még rövid, de gyenge minőségű audio vezeték is belső, külső zavarokat is továbbít. Ezek a negatív hatások torzítják a hangot. Az elektromágneses zaj számos aspektusban csökkenti a zenei minőséget. Pontosan ezért szükséges az erősítő tápkábel. Miért fontos ez? Nos, mindenkinek tudnia kell, hogy a zavarók nagy része nem az elektromos hálózatból, hanem a légkörből származnak. A jó hifi erősítő tápkábel ezért is kell zeneileg hatásos legyen.

A legfőbb feladata, hogy kellő energiát engedjen át úgy, hogy közben magas frekvenciás szűrőként kizárja a zavarokat. Ezért is jöhet szóba csakis egy olyan erősítő tápkábel, amelyik ezeknek a követelményeknek maximálisan megfelel. Megéri a KáCsa Audio shopban vásárolni, ahol a kifogástalan nívó az erősítő tápkábelnél és minden más produktumnál is száz százalékosan garantált.