Mellplasztika után mennyi ideig nem szabad sportolni?

Mellplasztika után

Mellplasztika után

Több okból kifolyólag történhet meg, hogy valakinek megereszkednek a mellei, esetleg túl kicsik, ami rendkívül kellemetlen, hiszen ellehetetleníti a tökéletes megjelenést. Még abban az esetben is előfordul ez a probléma, ha az illető hölgy egyébként sokat sportol, úgyhogy felmerül a mellplasztika elvégzésének a lehetősége is.

Mellplasztika után legalább 4 hétig érdemes kerülni a sportolást, de a nagyobb karmozdulatokat igénylő sportokat még több hónapig is érdemes kerülni (forrás: drfalus.hu). Erre mindenképpen számítani kell, ha mellműtétre készül! A drfalus.hu weboldalon azt is megtudhatja, hogy az amerikai Mentor implantátumokra örökélet garanciát kapnak a páciensek.

Ráadásul októberig 299 000 Ft kedvezmény jár minden mellnagyobbításra. Az oldalon található űrlap kitöltésével juthat hozzá az akcióval és az árral kapcsolatos további információkhoz. Ugyancsak a weboldalon ismerheti meg a mellfelvarrás műtét menetét, illetve azt is, hogy milyen vizsgálatok és teendők szükségesek az operáció előtt.

A megszokott életvitelhez az operáció után egy héttel lehet, vagyis ekkor már munkába állhat a páciens, de a sportolást nélkülöznie kell további 4 hétig, ugyanakkor ebben a periódusban a hason fekvés sem ajánlott.

A drfalus.hu honlapon arról is tudomást fog szerezni, hogy a beavatkozás utáni néhány hónapban nem javasolt a széles karmozdulatokat igénylő sporttevékenység, mint például az úszás vagy a tenisz űzése sem, illetve kerülni kell a nagyobb rázkódással járó sportokat, mint a tánc, a futás, biciklizés és az aerobic.

Továbbá, a műtéti hegeket legkevesebb 6 hónapig nem érheti UV fény, tehát sem napozni, sem pedig szoláriumozni nem megengedett. Csak így tudnak a hegek tökéletesen begyógyulni. De minden kellemetlenséget kárpótolni fog az eredmény, a szép formájú, telt, feszes mellek.

Ezért jelentkezzen be minél hamarabb a doktorhoz egy személyes konzultációra a drfalus.hu weboldalon! A döntését garantáltan jónak fogja érezni, amikor majd teljes önbizalommal fog kilépni az utcára, elfelejtve a műtét előtti érzést!

Print Friendly, PDF & Email