Az offroad gumi bírja a strapát

Vadonatúj abroncsok kedvező áron

Vadonatúj abroncsok kedvező áron

Hogyha nem járjuk rendszeresen az erdőket és a hegyi utakat autóval, akkor felesleges az ehhez szükséges gumiabroncsok beszerzése. Viszont az offroad gumi mindenképp előnyösebb a nehéz terepen, hiszen a sáros, nedves környezetben ide-oda csúszkálhatunk a veszélyes utakon. Az offroad gumi felszerelését követően sokkal jobb lesz az adott jármű irányíthatósága.

Az orosz modellek kemény keverékbőla készülnek, ami miatt csak lassan kopnak el, még akkor is, hogyha rendszeresen ki vannak téve a nehéz terep viszontagságainak.

Az offroad gumi vadonatúj változatait találhatjuk meg a kínálatban, amit azért fontos kiemelni, mert ezek nem futózott és újraépített modellek. A segítségével új kalandokban lehet részünk, mert nekivághatunk még felfedezetlen útvonalaknak, amelyek számtalan meglepetést tartogathatnak.

Csak ilyenkor nem szabad fejjel a falnak elindulni, tehát érdemes beszerezni valamilyen robosztus offroad gumit, ami minőségi alapanyagból készült. A Cordiant termékek például olyan helyen is megfelelő tapadást biztosítanak, ahol más gumi csődöt mondana.

Print Friendly, PDF & Email