Eladó új építésű lakás Székesfehérvár barátságos környezetében

Egy ingatlan megvétele a magyar emberek többségének hatalmas befektetést jelent, ezért nagyon jól kell választani, minden számunkra fontos szempontot figyelembe venni azért, hogy egy új építésű lakás Székesfehérvár területén történő beszerzését később ne bánjuk meg. Optimális döntés lehet ez mindazoknak, akik modern és komfortos otthont szeretnének.

Az eladó új építésű lakás Székesfehérvár szépséges belvárosában számos előnnyel jár, amiket érdemes figyelembe venni vásárlás előtt. Székesfehérvár vonzó választás lehet lakóhelynek, hiszen kiváló infrastruktúrával, szép zöld területekkel rendelkezik, ráadásul a kulturális élet is pezsgő ezen a településen.

Az új építésű lakásokban az esztétikus és modern kivitelezésnek, valamint a frissen beépített technológiáknak köszönhetően a lakók kényelmesebb körülmények között élhetnek. Az új ingatlanokat energiatakarékos megoldásokkal látták el az építők, ami hosszútávon jelentős megtakarítást jelenthet a rezsiköltségek terén.

Fontos pozitívum ez, főleg azon családoknak, amelyek havonta fizetik a törlesztőrészleteket is. Az új építésű lakás Székesfehérvár területén magasabb értéknövekedési potenciállal rendelkezik, így befektetésként is megfontolandó lehet a megvásárlása. Az ingatlan minden időkben értékálló beruházás.

Modern, praktikus új építésű lakás Székesfehérvár

Egy új építésű lakás Székesfehérvár városában praktikus választás bárkinek, mivel számtalan olyan kellemetlenségtől szabadulhatunk így meg, amik jelen vannak például egy használt ingatlan esetében. Erről meggyőződhetünk, ha csak azt nézzük, hogy az új építésű lakás Székesfehérvár területén szinte azonnal elfoglalható, nem szükséges felújítással kezdenünk.

Tudjuk, hogy úgy az építkezési árak, mint munkadíjak rendkívül magasak ma már, ezért jó elkerülni a felújítást. Ezt csakis úgy tudjuk elérni, hogy számba vesszük azt, hogy bőségesen van új építésű lakás Székesfehérvár belvárosában, és megfontoljuk alaposan egynek a megvételét.

Bár nyilván, egy régebbi építésű ingatlant alacsonyabb összegért vehetünk meg, azonban a felújítási munkálatok kifizetésével és a sok idegeskedéssel, ami ezzel jár, nem feltétlenül járunk jobban. Például az új építésű lakások általában jól szigeteltek, energiatakarékosak és modern technológiákkal felszereltek.

Székesfehérvár környékén számos új fejlesztés zajlik, amik lehetőséget biztosítanak a lakásokba való beköltözésre. A Centralpark lakásai praktikus elrendezésűek, tágas, világos tereket foglalnak magukba, és mindegyik ablakából gyönyörű a kilátás. Számos új építésű lakás Székesfehérvár területén tekinthető meg már online is, a centralparkfehervar.hu weboldalon.

Bőven vannak eladó lakások Székesfehérvár területén

Az új építésű lakások iránti kereslet Székesfehérváron folyamatosan nő, így bőven találhatunk eladó lakásokat ezen a területen. A legmodernebb technológiával és anyagokból épülnek az eladó lakások Székesfehérvár központjában. Ezek közül mindegyik A energia minősítéssel rendelkezik, aminek elérését hőszivattyúk, napelemek és távfűtés segíti.

Bár 4 emeletes épületekről van szó, ezek rendelkeznek lifttel is. Esetükben adott a központi klíma is, és minden lakáshoz vásárolható parkolóhely. Teremgarázs, felszíni fedett és fedetlen beállók, felszíni fedett zárt beállók közül lehet választani. Ez egy újabb nagy pozitívum, hiszen manapság a városokban kellemetlen problémát okoz a parkolóhiány.

Az új építésű lakások megvétele nem csupán egyszerű tranzakció, hanem egy minőségi életvitelt biztosító döntés is egyben. Az eladó lakások Székesfehérvár megújuló zöld városrészében azért is jelentenek jó választást, mert a belvárosból pár lépéssel eljuthatunk a meghatározó történelmi nevezetességekhez, kávézókba, éttermekbe, kulturális intézményekbe.

Egy semmivel össze nem hasonlítható életérzés a belvárosban lakni, úgyhogy célszerű megfontolni egy ilyen ingatlan beszerzését. A jövő generáció is meg fogja ezt köszönni, hiszen egy olyan lakást hagyhatunk örökül gyermekeinknek, ami kiszolgálja majd az ő igényeiket is.

Hogyan vehetőek meg az eladó lakások Székesfehérváron?

Evidens, hogy csak nagyon kevés ember rendelkezik egy lakásvásárláshoz szükséges összeggel, kijelenthető, hogy a legtöbben kölcsönnel vesznek otthont maguknak. Nos, ha az eladó lakások Székesfehérvár városában érdeklik Önt, akkor érdemes felvennie a kapcsolatot a Centralpark pénzügyi tanácsadójával, Csanaky Bernadett gazdasági mérnökkel, mérlegképes könyvelővel.

A szakember 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és több mint 8000 elégedett ügyféllel büszkélkedhet. Minden leendő lakásvásárlónak segít a finanszírozási, adózási és egyéb szakmai kérdésekben. Az eladó lakások Székesfehérvár területén bankkölcsönből is megvásárolhatóak.

A tanácsadó 9 kereskedelmi banktól egyedi ajánlatokkal segíti az érdeklődőket abban, hogy meghozhassák a felelős pénzügyi döntést. E-mailben és telefonon keresztül is elérhető a tanácsadó, a +36 70 566 55 00-ás telefonszámon lehet hívni.

A Centralpark lakásait tehát nem lehetetlenség elérni, de ahhoz, hogy magasabb összegű kölcsönt tudjunk igényelni, nyilván meg kell felelnünk a banki követelményeknek. Bárhogyan legyen is a finanszírozás, az eladó lakások Székesfehérvár ezen gyönyörű pontján rendkívül jó befektetést jelentenek fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.