A leggyakoribb kérdések a migrén kezelésével kapcsolatban

migrén kezelés

Migrén kezelés

Rendkívüli fájdalommal jár a migrénes fejfájás, amit minden érintett igyekszik valamilyen módon enyhíteni, megszüntetni. A gyógyszeres készítmények mellett, léteznek olyan természetes módszerek is, mint például a migrén piercing viselése. Nem véletlen emeli ki ennek a fontosságát a Medical Piercing Szalon.

A migrénes fejfájást ezzel a metódussal jelentősen redukálni lehet, sőt, a szalon páciensei arról számoltak be, hogy a testékszer behelyezését követően, nagymértékben enyhült vagy teljesen elmúlt a fejfájásuk. A migrén megjelenésének több oka lehet. Ezek közé sorolandó a hormonális változás, a fejfájás sokkal gyakoribb menstruáció előtt és után 3 nappal.

Aztán az okok között szerepel a hideg/meleg front, a stressz, a fáradtság, bizonyos ételek, italok. Általában csak az egyik oldalon jelentkezik, közepes vagy nagyon erős, lüktető fájdalom, csak ritka esetben terjed ki mindkét oldalra. Mozgásra erősödik a fájdalom, így rendkívüli módon megnehezíti az érintettek mindennapjait.

Népszerű kezelési forma

Az akupunktúra olyan komplex hatású gyógymód, amit a hagyományos kínai orvoslásból ismerünk. Ez nem pusztán a fájdalmat csillapítja, de helyreállítja az egész szervezet élettani egyensúlyát. Úgy működik, hogy a bőr alá hatoló akupunktúrás tűvel stimulálják a szöveteket az idegpályák összeköttetéseinél. Nos, éppen ezen az elven működik az akupunktúrás helyekre szúrt migrén piercing is.

A módszer hatékonyabb Shenmen piercinggel kiegészítve. Ezek a testékszerek olyan akupunktúrás pontokba kerülnek, amelyek fájdalomcsillapító és relaxáló hatással bírnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a metódus igazán hatékony, ezért érdemes adni egy esélyt, ha gyakran küzdünk erős fejfájással és mögötte nincs egyéb komoly betegség.

A migrén piercing behelyezésével, gyakorlatilag kivédhetjük a fájdalmat anélkül, hogy bármiféle fájdalomcsillapítót szednénk, ami károsíthatná a gyomrunkat. Ennek köszönhetően, kifejezetten populáris ez a természetes módszer, ami ráadásul könnyen elérhető.

Hol szúrathatok migrén piercinget?

A Medical Piercing szalon a fővárosban működik, az Újpesti rakpart 7. szám alatt. Az egészségügyi szakemberekkel felvehetjük a kapcsolatot e-mailen és telefonon keresztül. Az elérhetőségeket megtaláljuk a medicalpiercing.hu honlapon. A nyitvatartási idő nagyon kedvező, hiszen hétfőtől péntekig 10.00-20.00, szombaton 14.00-20.00, vasárnap pedig 09.00-14.00 óra között fogadják a pácienseket.

Így ki van zárva, hogy valaki azért ne tudja igénybe venni a szolgáltatásokat, mert a munkaideje nem engedi meg. Amint látható, hétvégén is felkereshetjük a szalont, tehát igénybe vehetjük a migrén piercing behelyezésének szolgáltatását. Könnyen meglehet, hogy egy fejfájástól átkínlódott hét után, hétfőn reggel már mosolyogva lépünk be a munkahelyünkre, mert nem érzünk semmiféle fájdalmat.

A teljesítményünk is javulni fog, a hangulatunkról nem is beszélve. Ezután a munkahelyi stressz sem fog annyira megviselni, mint amikor még nem viseltük ezt a csodálatos testékszert. A napjaink kiegyensúlyozottak, nyugodtak lesznek általa.