Egyre izgalmasabb kreatív ajándékok

Kreatív ajándékok

Kreatív ajándékok

Az ajándékozás a legtöbb embernek gondot szokott jelenteni. Nem is azért, mert mondjuk sok pénzbe kerül, hanem egyszerűen azért, mert nem tudjuk, hogy mit is adjunk a másiknak, aminek még örülne is. Leggyakrabban bort vagy csokoládét, esetleg virágot adunk azoknak az ismerősöknek, akikkel nem vagyunk közvetlen viszonyban, csak éppen ismerjük egymást.

Nincs is ezzel semmi gond, de annyi más kreatív ajándék lenne, ami kissé változatosabb és talán jobban örülnének neki. Ott vannak például a személyre szabott ajándékok. Itt már tényleg csak a képzelet szab határt, hogy mit hogyan kombinálunk, hogy milyen tárgyra mit dekoráltatunk. Csészéket, pólókat, tollakat lehet ellátni nevekkel, képekkel szövegekkel. Kiváló ajándék például a karácsonyfa alá a személyre szabott naptár is, amelyeket általában személyes képekkel szoktak ellátni. Ez közvetlen és kedves ajándék. De nem is fontos messze elmenni ahhoz, hogy különlegességgel lepjük meg ismerősünket, hiszen mi is elkészíthetjük az ajándékot. Például, hogyha egy születésnapra megyünk, akkor annak elengedhetetlen kellékei közé szokott tartozni a születésnapi torta. Miért is ne lenne éppen egy torta az ajándék az ünnepeltnek?

Bizony, talán bele sem gondolunk, de mi is örülnénk, egy tortának, főleg ha népes köszöntői sereg érkezik házunkba. A kreatív ajándékok közé tartozik még a minőségi idő ajándékozása is. Ez egy színházjegy, egy mozijegy, vagy egyéb programra való meghívás. Az ajándékok esetében tehát, csak a képzeletünk szabhat határt.