Cégkivonat naprakészen igényelhető

Aktuális cégkivonat

Aktuális cégkivonat

Az elektronikus ügyintézés világában ma már nem elérhetetlen elvárás a gyors és hatékony ügykezelés. Pár gombnyomás és a naprakész cégkivonat elektronikus formában máris a rendelkezésére áll.

Garanciát vállalunk arra, hogy a nálunk megrendelt cégdokumentumokon mindig a legfrissebb, hatályos adatok szerepelnek, ezzel is biztosítva az Ön gördülékeny ügyintézését. Már egy egyszerű postai levélküldemény vagy számlatömb vásárlása is hivatalos cégpapírokhoz kötött.

A cég képviselőjének a legtöbb hivatalos ügyintézéshez rendelkeznie kell 30 napnál nem régebbi cégdokumentummal. Honlapunk szolgáltatásai nagyban megkönnyítik a vállalkozásának ügyvitelét, mivel nem kell hosszú órákat sorban állással és értelmetlen nyomtatványok kitöltésével töltenie.

Amennyiben a fizetési lehetőségek közül a bankkártyás módra esik a választása, a cégkivonat néhány perc alatt a rendelkezésére áll. A papír alapú dokumentumokat mindennap elsőbbségi küldeményként adjuk fel, így következő munkanap már kézhez veheti és fel is tudja használni.