A kabintáska tökéletes utitárs

Kitűnő kabintáska

Kitűnő kabintáska

Utazás előtt érdemes beszerezni olyan méretű táskát, bőröndöt, amit a légitársaságok engedélyeznek. Méreteit tekintve 40x25x20 cm nagyságú a fedélzetre ingyen felvihető kabintáska. Ajánlott szem előtt tartani a szabályok betartását, mivel figyelmen kívül hagyásuk büntetést vonhat maga után.

Remek választás lehet azoknak, akik a fontosabb dolgaikat szeretnék felvinni magukkal a fedélzetre. A Ryanair és Wizzair légitársaságok az említett méretet engedélyezik az utasoknak.

A Bontour által gyártott kabintáska anyagát tekintve magas minőségű poliészterből készült. Súlya csupán 0,5 kg, így akár a hölgyeknek is praktikus ebben szállítaniuk a holmijukat.

Űrtartalma 20 liter, ezáltal bőven elférnek benne a legfontosabb kellékek. Felgyorsítja a gyakori utazás menetét, mivel nem kell a leadott csomagokra várakozni. Több modellből lehet válogatni, így pedig mindenki talál az ízlésének megfelelőt. A kabintáska kitűnő választás mindazoknak, akik szeretik az értékeiket közel tartani magukhoz, gyakran utaznak, valamint rövid időt vesz igénybe az ott tartózkodásuk.

Print Friendly, PDF & Email