A Fliegl kiváló márka

Fliegl

Fliegl

Talajművelő, traktor, esetleg napelem érdekli, akkor ne menjen sehová, hanem olvassa el ezt a cikket és gyarapítsa tudását hasznos információkkal! A Pap-Agro Kft. rengeteg márka termékeit forgalmazza, többek között a Fliegl is megtalálható a repertoárjában.

Talán a hétköznapi embereknek nem mond semmit ez a név, de aki valamennyire jártas a mezőgazdasági gépek terén, akkor már biztosan találkozott a Fliegl felirattal. Ez a sokoldalú német gyártó régen Felső-Bajorországban tevékenykedett, de ahogyan teltek az évek, egyre fejlődött és át kellett helyezze székhelyét Mühldorf am Inn-be, ez a fontos történés 2013-ban következett be.

A Fliegl életében ez hatalmas lépés volt és a 30 hektáros üzem azóta is töretlenül működik, innen szolgálnak ki minden értékesítőt. Mára 15 országban gyárt jobbnál-jobb masinákat és kellékeket a Fliegl, így ezekhez a kiváló minőségű termékekhez kifejezetten könnyen hozzá lehet férni. Ha a kínálatra kíváncsi, akkor kattintson a pap-agro.eu linkre és böngésszen kedvére!