Színvonalas LEGO város kiegészítők

LEGO város

Ahhoz, hogy egy város el tudja látni az összes lakosát, olyan szolgáltatásokra is szüksége van, mint például a pizza futár, a tengerparti szórakozás, az autóbusz használati lehetőség és még lehetne sorolni. A LEGO város összes kivitele beszerezhető a kreativkocka.hu webshopból. Nem érdemes csak egyetlen csomagot megvásárolni, hiszen a LEGO város több készlet által válik izgalmassá.

A kicsik kedvelik azokat a játékokat, amelyek élményt nyújtanak a különböző feladatok megoldásában. Például, hogyha egy bűnbandát kell elfogni, akkor jól jön a jetski és a rendőrkapitányság is. A börtönről pedig ne is beszéljünk, hiszen valahová be kell zárni a banditákat! Az online üzletben megtekinthető tengerparti szórakozás például olyan kiegészítőket tartalmaz, mint a csúszda, pálmafa, röplabdaháló, szörf, delfin és napozó figurák.

A speciális készletben új figurák is helyet kaptak, mint a kincskereső detektoros ember, a napozó férfi, a fagylaltot vásárló nagymama és unokája, valamint a takarító, aki a kukák körül lévő szemetet szedi össze. A LEGO város izgalmas időtöltést biztosít a kicsinek, valamint segíti a fejlődésben. Egy saját otthon vagy tűzoltóság felépítésének csak a gyermek fantáziája szab határt.

Amennyiben régóta szeretne a kicsinye egy építőkockákból álló játékot, akkor mindenképpen nézze végig a webshop kínálatát! Ha már tudja, hogy mit akar vásárolni a gyermeknek, akkor is célszerű az áruház kollégáitól felvilágosítást kérnie, hogy mit ajánlanak. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy a LEGO város adott kiegészítője milyen korosztálynak készült. Ezzel a játékkal biztosítható a megfelelő fejlődés.

Print Friendly, PDF & Email