Nemzetközi kereskedelemben nélkülözhetetlen a használati utasítás fordítás

Használati utasítás fordítás

Bármilyen termék esetében, amit külföldön akarunk értékesíteni, az adott ország vagy országok nyelvére szükséges lefordítani az instrukciókat. Nemcsak az árucikk tulajdonságai, hanem a használati utasítás fordítás is meg kell történjen. A Bilingua fordítóiroda szakképzett munkatársai elvégzik ezt a munkát mosógép, porszívó, televízió, rádió, kávéfőző, gyümölcscentrifuga, szendvicssütő, vasaló, kenyérsütő, pirító, mérleg, konyhai robotgép, valamint masszírozó gép esetében egyaránt.

Az eredeti formátum megőrzésére nagy hangsúlyt fektetnek a használati utasítás fordítás során, amennyiben az anyag úgy kívánja, akkor Adobe Photoshop programot is alkalmaznak a munkatársak. Ebben az esetben a képek a helyükre kerülnek és az azokon található szövegek is le lesznek fordítva a kívánt nyelvre. Ugyanakkor termékkatalógus, prospektusok és szórólapok fordítása is megrendelhető ettől a remek fordítóirodától. Azonban, ha Ön csak a használati utasítás fordítás megrendelését tervezi, azt is a lehető legrövidebb időn belül, szakszerűen elvégzik.

Tudnia kell, hogy bármilyen anyagot átadhat a fordító iroda Székesfehérvár munkatársainak, sőt, tolmácsolás is igényelhető. Ha Ön a honlapon található e-mail címre elküldi a lefordítani való szöveget, és rövid idő alatt meg fogja kapni a cég árajánlatát, valamint egy részletes tájékoztatót. Ez a fordító iroda Székesfehérvár településén sürgősségi fordítást a hétvégéken és ünnepnapokon is vállal. A vállalkozás nagy hangsúlyt fektet a gyors kiszolgálásra és a minőségi munkára.

Tegye Ön is próbára ezt a céget és ugyanolyan elégedett lesz a munkájukkal, mint a megrendelőik között található kis- és nagy vállalkozások! Rendkívül kedvező áron rendelhető fordítás, illetve tolmácsolás. Ráadásul, ebben a hónapban az első megrendelésből 20% kedvezményt biztosítanak, így megvan a lehetősége arra, hogy előnyös feltételek mellett próbálja ki a Bilingua színvonalas szolgáltatását. Tehát, ha lefordítandó anyaga van, látogassa meg a fordító iroda Székesfehérvár székhelyét!

Print Friendly, PDF & Email