Kitűnő fogorvos Debrecen környékén

Fogorvos Debrecen

Fogorvos Debrecen

Ha probléma van a fogaival, akkor lehetőleg minél hamarabb keressen fel egy szakembert, különben még nagyobb pácba kerülhet! Mivel van jó fogorvos Debrecen környékén, ezért nem okoz gondot a kezeltetés. Dr. Szabó Andrea szívesen áll a rendelkezésére, tehát tárcsázza a 30/315 39 04-es telefonszámot, ha időpontot szeretne kérni, hétköznap 15 és 17 óra között!

A szolgáltatások palettáján, többek között fogtömés, barázdazárás, pótlás, gyökérkezelés és húzás is van.

A fogorvos Debrecen rendelőjében kedvezményes áron végzi el a szóban forgó műveleteket, ezért érdemes felkeresni a rendelőt. A tízévnyi tapasztalatnak hála, mindig kitűnő a kezelés eredménye, ennek következtében pedig a páciensek szívesen járnak ide.

A modern kialakítású rendelőben, gyorsan és egyszerűen végezhetőek el a beavatkozások. A fogorvos Debrecen központjában várja a betegeket, a Mester utca 34. szám alatt. További információkat a mesterfogaszat.hu oldalon lehet találni, ezért látogasson el ide, ha érdekli Dr. Szabó Andrea praxisa! Feltétlenül olvassa el az itt leírt jó tanácsokat is, hiszen így eredményesebben őrizheti meg a fogai épségét!

Print Friendly, PDF & Email