Boros doboz ünnepi alkalmakra

Boros doboz

Egyáltalán nem mindegy, hogy mibe csomagoljuk a jó minőségű szeszesitalokat. Úgy válik stílusossá, ha boros doboz mellett döntünk. Házi, illetve ipari mennyiségben is szóba jöhet a vásárlás a shop.zalapack.hu weboldalon.

Minimum 10 darabot kell belerakni a virtuális kosárba. A minőségre egyáltalán nem lehet panasz, tehát érdemes leadni a megrendelést. Kétféle típusban jöhet szóba a beszerzés. A kisebbik változatba 2, a nagyobbikba pedig 3 darab üveg fér. A boros doboz háromrétegű anyagból készül, tehát egészen strapabírónak mondható. Nem kell attól tartani, hogy nem bírja el a palack tömegét. A zárt kialakításnak köszönhetően, nem zörögnek az italok mozgatás közben. A raklapos kiszállítás sem ütközik akadályba.

Az internetes áruházban kedvezményes árért cserébe lehetséges a vásárlás. A kiszállítás a legtöbb esetben 1 héten belül megtörténik. A boros doboz pontos mérete is meg van adva a weboldalon. Szükség esetén kérhető egyedi ajánlat a webshoptól. Nem ütközik akadályba a nyomtatott kivitel elkészítése sem.

Print Friendly, PDF & Email