A kölyök ital megfelelő fogyasztása

Kölyök

A gyerekek felcseperedésének különböző szakaszai vannak. Talán az egyik legjelentősebb az utánzási korszak. Csakis azáltal képes elsajátítani a mozdulatokat vagy a folyamatokat, ha utánozza a szülőket. Ezen időszak alatt pedig példát kell mutatni. Ide lehet sorolni a kölyök ital fogyasztását és az alkoholos változat elkerülését. Így nagyszerű példát statuál azokon az eseményeken, amikor a szülők és a gyerekek együtt vannak, mint például az esküvőkön.

A gyerekek mindössze annyit fognak látni, hogy az érdekes külsejű üvegből a felnőttek habzó italt isznak. Ez ugyanúgy végbemehet a kölyök pezsgővel is, ami rengeteg ízben kapható. Ezáltal a kicsik utánozni akarják majd a nagyokat, ezért ők is ragaszkodni fognak a nedű megkóstolásához.

Értelemszerűen nem adhat nekik az alkoholos verzióból, de a kölyök italból igen. Megtaníthatja az apróságokat a koccintásra, illetve arra is, hogy ilyenkor azt szokás mondani, hogy egészségedre. Csakis ezt követően szabad beleinni a pohárba, amiben a habzó és édes ital található, ami kellőképpen oltja a szomjúságot.

Print Friendly, PDF & Email