Vízszintes pozíciójú gyerekülés

Gyerekülés babáknak

Gyerekülés babáknak

Az első babás szülők általában minden lehetséges oldalt átböngésznek, még mielőtt megvennének valamit. Amikor gyerekülés választásra kerül a sor, a legtöbbször a félig ülő pozíciós változattal találkoznak mindenhol. Ezzel szemben a legtöbb gyerekbiztonsággal foglalkozó portál részletesen taglalja, hogy mennyire nem tesz jót ez a pozíció a csecsemő gerincének.

A szülők viszont, más lehetőség hiányában egy ilyen biztonsági gyerekülést választanak és reménykednek, hogy nem kell majd sokat beletenniük a babát. Biztosan nem találkoztak még a Römer Baby-Safe Sleeper változatával. Ez egy olyan gyerekülés, amely 360 fokos testi védettséget ad a picinek, miközben teljesen vízszintes pozícióban van.

Tulajdonképpen úgy néz ki, mint az ülni még nem tudó kisbabáknak való babakocsik felsőrésze. Ez viszont abban különbözik a szimpla babakocsitól, hogy a fekvő gyerekülés sokkal jobban ki van párnázva, belső, öt pontos biztonsági övvel rögzíthető benne a baba, illetve hely van hagyva az autós biztonsági öv csatlakoztatásához is.