Városnézés a Milánó repülőjegy segítségével

Milánó repülőjegy

Milánó repülőjegy

Olaszország mindig jó választásnak bizonyul, ha valaki imádja a csodálatos történelmi emlékeket. Még szerencse, hogy a Milánó repülőjegy alkalmat teremt Itália felkeresésére, mert sokak bakancslistáján szerepel a csodálatos ország.

Ennek kapcsán tekintsük át, hogy mit lehet egészen pontosan megnézni Olaszország egyik legnagyobb városában. A Milánó repülőjegy tulajdonosainak mindenképpen érdemes megtekinteniük a dómot, mert fantasztikus látványt nyújt ez az épület.

Valószínűleg a Castello Sforzesco vár is tetszeni fog a lelkes turistáknak. Szinte mindenki felkeresi a Leonardo da Vinci múzeumot, illetve a Poldi Pezzoli múzeumot, ahol további híres alkotók műveit lehet megtekinteni.

Aki szereti a kiállításokat, az elmehet a HangarBicocca épületébe is, mivel itt is nagyon érdekes tárgyak láthatók. Persze a Milánó repülőjegy tulajdonosai az igazi olasz ízek élvezetéről sem feledkezhetnek meg, hiszen Itália neve eggyé forrt a finom, tésztából készített fogásokkal. A fagylaltot sem szabad kihagyni, mert nagyon finom a Milánó utcáin kapható édesség.