Tartós, dizájnos írószer iskolába és irodába

írószer

Írószer változatok

Bár a világ digitalizálásával megritkult a papírra való írás gyakorisága, azért egy tollra vagy ceruzára sok esetben még mindig szükségünk lehet. Egy dokumentum aláírására, telefonszám feljegyzésére, gyors vázlat rögzítésére mindenképp kell a nyomógombos vagy kupakos írószer.

Rendszerint golyóstollat tart magánál az ember, de a zselés- és töltőtoll is nagyon szép, meg hasznos. A vonal vastagságtól függ, hogy ki milyen írószer használatát helyezi előtérbe. A golyóstoll megannyi markolattal készül, az egyszerű műanyagtól a gumis változatokig nagyon széles választék áll az Ön rendelkezésére.

Az eldobható és a cserélhető betétes darabok között garantáltan meg fogja találni a kedvencet. Természetesen az írószer alatt nemcsak golyóstollat vagy más tollat kell érteni. A grafit és színes ceruzák, filctollak, szövegkiemelők is mind idetartoznak. Gyermekeknek krétákat és más grafikai kellékeket, festékeket is értékesítünk, nem utolsósorban pedig radírokat, körzőket és ceruzahegyezőket is talál ugyanitt.

Print Friendly, PDF & Email