Natúrkozmetikum a bőr megnyugtatásáért

natúrkozmetikum

Natúrkozmetikum

Sajnos a drogériákban és különböző üzletekben megvásárolható kozmetikumok tele vannak kemikáliákkal, amelyek nem tesznek jót a bőrnek. Ezt már sokan felismerték és a natúrkozmetikum mellett döntenek. A testápolás a tisztálkodással kezdődik és jó, ha az eddig használt tusfürdőt felváltjuk egy natúrszappannal.

Érett bőrre például kifejezetten ajánlott a dorkaszappan.hu webáruházból megvehető barackos, kecsketejes szappan, ami bőrregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Elbűvölő illatát a hozzáadott 100%-os tisztaságú jázmin illóolaj kölcsönzi. Enyhíti a száraz bőr viszketését, shea vaj és sárgabarackmag olaj tartalmával finoman ápolja. Ez a natúrszappan antiszeptikus hatású, magas az A- és az E-vitamin tartalma, így kiváló a vízhiányos, öregedő, fáradt és tónustalan, érzékeny bőrre.

A benne található kecsketej megvéd a sejtek korai öregedésétől, valamint gazdagon táplálja a sejteket. A natúrkozmetikum eme példányának alkalmazása rendkívül jótékony hatással van a bőrre. Tegyen egy próbát vele!

Print Friendly, PDF & Email