Nagy szabadságot adnak a változatos trapézlemez méretek

Ha gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan szeretne felépíteni egy kisebb vagy nagyobb épületet, akkor a trapézlemeznél aligha találhatna jobb építőanyagot. A trapézlemezek különlegessége, hogy egyedi igények alapján gyárthatók, a megfelelő bevonattal, színben és méretben.

A trapézlemez méretek teljes mértékben egyedi igényekre szabhatóak, így nagy szabadságot adnak az építkezés során, és szinte minden körülmények között széles körű felhasználói lehetőséget kínálnak. A T35-ös trapézlemez, ami pl. elsősorban falburkolatra ajánlott, rendelkezik azzal az előnyös tulajdonsággal is, hogy a méretét úgy lehet megtervezni, illetve a projekthez igazítani, ahogy az adott épület megkívánja. Ezzel minimalizálható a hulladék és még gazdaságosabbá tehető a kivitelezés.

Vagy említhetnénk a lapos tetők építéséhez ideális T50-es trapézlemezt is, amit gyakran választanak a kivitelezők sportcsarnok és uszoda tetők építéséhez. A trapézlemez ára is növekszik, de még mindig gazdaságosabb választás, mintha más anyagot vásárolna. A trapézlemez méretek pedig meghatározzák egy beruházás végső árát és nem mindegy, hogy mennyi hulladék keletkezik. Szeretne gazdaságosan építkezni? Kérje szakértőnk segítségét!