Monopoly teljeskörű bankolás új kihívásokkal, izgalmakkal

Monopoly teljeskörű bankolás

Monopoly teljeskörű bankolás

A társasjátékot, amiben minél több telket kell gyűjteni, azokra építkezni és pénzt szedni a játékosoktól, akik rálépnek ezekre, már világszerte ismerik. Azonban a Monopoly teljeskörű bankolás egy olyan különleges kiadás, amivel nem biztos, hogy találkoztak azok, akiknek valamelyik régi verzió van meg és nem is néztek szét a mai kínálatban.

Ez már egy készpénztől mentes, elektromos változat, amiben a bank nemcsak a résztvevők számlaegyenlegét tartja számon, hanem mindig naprakész az ingatlanok értékével, illetve a piaci árak alakulásával kapcsolatban is. Igazi rajongóknak mondhatni kötelező, de olyanoknak is érdemes kipróbálni, akik egy ideje félretették a társast, mert kicsit megunták.

A Monopoly teljeskörű bankolás egészen más színt fog hozni a játékba, új izgalmakkal tarkítva, amelyek már sokkal jobban megelevenítik a mai világ működését. Szerezze be Ön is a jatekotthon.hu oldalról és garantált lesz a felhőtlen szórakozás, akár a családdal, akár a barátokkal, akikkel régen sokat játszottak az előző verziókkal!

Print Friendly, PDF & Email