Miben más egy infraszauna?

Cédrus infraszauna

Cédrus infraszauna

A szaunát sok ember ismeri, egy részük próbálta már, néhányan pedig előszeretettel használják is. Az infraszauna részben hasonló a hagyományos szaunákhoz, azonban itt nem a levegő van felforrósítva, hanem infrasugárzókkal van ellátva a berendezés.

A sugárzók infrasugarakat juttatnak a bőrbe és ezáltal fejtik ki hatásukat. Választani lehet a carbon panellel szerelt és a teljes spektrumú sugárzóval ellátott infraszaunák közül, valamint a szaunakabin anyaga szerint a Hemlock fenyőből készültek és a vörös cédrusból készültek közül.

Érdemes infraszauna berendezést vásárolni, hiszen egyszerre pihentető és hasznos dolog a szaunázás. Több pozitív hatása van a szervezetre, és a hagyományos szaunákkal ellentétben nem növeli nagymértékben a pulzusszámot, ami zavarokat okoz a szervezetben.

Akciós áron megvásárolható, minden méretben. Alkalmasak lehetnek az egyes berendezések egy, két, három vagy négy fő részére is, mérettől függően. Vásároljon Ön is infraszaunát otthonába, és használja ki annak minden előnyét, egyedül vagy többedmagával!