Messze földön híres a gyulai termálvíz

Gyulai termálvíz

Évezredek óta használják nőgyógyászati problémák kezelésére a Gyulán található termálvizet, többek között erről híres Magyarország eme gyönyörű városa. Szinte azt lehet mondani, hogy általános gondot jelent a nőknél a fájdalmas menstruáció, ami ráteszi a negatív bélyegét az életükre.

Ennek elkerülése érdekében, sokan látogatják az itt lévő termálfürdőt. Azonban már létezik gyulai termálvíz krém is, a fájdalommentes menstruáció megéléséhez. A sikeres eredményről gondoskodnak a benne fellelhető gyógynövény kivonatok, mint például a tömjénfa, a hegyi árnika, a vadgesztenye, a rozmaring és a gyömbér.

Ezek hatásos gyulladáscsökkentők, mikrocirkulációt elősegítő növények. Megszüntethetik az alhasi izmok görcsös feszességét, a hátba és a lábakba kisugárzó fájdalmat, továbbá hozzájárulnak az erőteljes menstruációs vérzés csökkentéséhez is.

Tehát a gyulai termálvíz krém számtalan jótékony hatású gyógynövényt tartalmaz, amit a fájdalommentes menstruáció érdekében tanácsos alkalmazni. A terméket megvásárolhatja a wisetreenaturals.hu internetes üzletből, ahol minden tájékoztatást is elolvashat erről a csodatevő termékről.

Van egy olyan hormon, ami a szexuálisan aktív szakaszban lévő nők petefészkében termelődik, ami nagyban hozzájárul a terhesség kialakulásához, ez pedig a sárgatest hormon vagy progeszteron. Normális esetben nem szükséges a sárgatest hormon pótlása, azonban ha ösztrogéndominancia alakul ki, akkor igen. Először is egészséges étrenddel, sok mozgással lehet próbálkozni, ezt követően tanácsos az étrend kiegészítők segítségét igénybe venni.

Aztán szóba jöhet a sárgatest hormon pótlása progeszteron hüvelykapszulával, viszont a legegyszerűbb megoldás a progeszteron krém használata, ami könnyedén felvihető a bőrre, ahonnan közvetlenül a véráramba kerül, miután a bőr alatti kötőszövetekben telítődött a progeszteron mennyisége. A progeszteron krém legfőbb hatóanyaga a mexikói yam gyökér kivonata. Ennyi módon lehetséges a sárgatest hormon pótlása, amit nem szabad elhanyagolni, ha szükség van rá.