Megnövelt erősségű munkaruha vászon

A hagyományos szövetek nem alkalmasak a speciális igényű ruhák varrására, mivel ipari körülmények között gyorsan elhasználódnak. A munkaruha vászon a következő követelményeknek kell megfeleljen: ne engedje át a vizet, magas kopásállósággal rendelkezzen, legyen hipoallergén, fokozott erősséggel bírjon, védjen a széltől és mutasson ellenállóságot a vegyi anyagokkal szemben. A munkaruha vászon egy olyan univerzális szövet, ami tartós és megbízható, légáteresztő, de mindeközben ellenáll a különféle szennyeződéseknek.

A tisztítása nagyon kényelmes. Széles körben használják a különféle iparágak a személyre szabott egyenruhák megvarrásához. Ennek a szövetnek a kitűnő tulajdonságai lehetővé teszik, hogy bármilyen időjárási és hőmérsékleti viszonyok között viselhetőek legyenek. Az árfekvése a megvásárolt anyag minőségétől és összetételétől függ. A piramisfuggony.hu webáruházban jövedelmező az ilyen ruházati cikk gyártásához szükséges szövet beszerezése. A munkaruha vászon vásárlásnál velünk pénzt és időt takaríthat meg. Amikor belépünk egy szobába, önkéntelenül is felfigyelünk az ablakokra. Ez nem meglepő, mivel ezek a belső elemek nagy területet foglalnak el és szemmel láthatóak. Kiváló megoldás az ablakok árnyékolására a vitrázs függöny. Annak ellenére, hogy ez a típus már nagyon régen megjelent, a népszerűsége még mindig töretlen. Ennek oka az ilyen termékek előnyeinek széles köre. A webáruházunkban bemutatott modellek különféle fűzőlyuk mérettel rendelkeznek.

munkaruha vászon

Munkaruha vászon

A fűzőlyuk egy elég nagy átmérőjű gyűrű, aminek a segítségével a vitrázs függöny a karnishoz erősíthető. Ez nemcsak leegyszerűsíti a használatot, hanem eredeti megjelenést is kölcsönöz. A gyűrűk átmérői szintén eltérőek, ezen kívül különféle mintákkal is elláthatják azokat. Gyakran találkozhatunk olyan modellekkel, amelyeknél a rögzítő elem dekorációként is szolgál és kiegészíti a teljes kompozíciót. A vitrázs függöny formatervezése nagyon egyszerű, így akár többéves használat után sem veszíti el az eredeti megjelenését. Ez pedig egy megdönthetetlen érvként szolgál a megvétele mellett.