Megéri egy házimozi projektor otthonra?

Kiváló projektor, kedvező áron

Kiváló projektor, kedvező áron

Mi kell a valódi moziélményhez? Elsősorban egy szép nagy vetítővászon, kiváló hangminőség és egy minőségi házimozi projektor. Ezzel a három dologgal igazi élménnyé válik a filmnézés.

Ha nincs kedvünk hosszú sorokat kiállni és idegeskedni a hangoskodók miatt, akik vetítés közben sem fogják vissza magukat, akkor érdemes beszerezni egy ilyen eszközt. Viszont nem árt tisztában lenni néhány dologgal, hogy mikor érdemes házimozi projektort rendelni.

Mindenképp szükség van egy olyan helyiségre, amit kellően be lehet sötétíteni, mert a házimozi projektor képe túlságosan halvány világosban, ezért teljesen élvezhetetlenné válik a vetítés.

Egy jó minőségű vászonra is szükség lesz, mert így garantálható a tűéles, kontrasztos kép. Az azolcsosag.hu webáruház kínálatában található házimozi projektor FullHd felbontásra képes és modern LED technológiával működik. Ennek köszönhetően kevés energiát fogyaszt, még a 3000 Lumen fényerő ellenére is, ugyanakkor a lámpa élettartama elérheti a 30.000 órát. Otthoni és irodai felhasználásra, prezentációk bemutatására egyaránt alkalmas.

Print Friendly, PDF & Email