Medorto átveteli pont Szombathely területén

Medorto Átvételi pont Szombathely

Medorto Átvételi pont Szombathely

A Medorto gyógyászati segédeszközöket gyártó és forgalmazó cég, ami már 1996 óta kínál különböző alternatívákat a problémák orvoslására valamint egészségünk fenntartására.

Üzleteit Szombathely különböző pontjain találhatjuk meg, illetve webáruház formában is fellelhetjük a http://www.gyogyaszatiboltok.hu linken. Internetes megrendelés esetén, a Medorto átveteli pont Szombathely, Király u. 33, ami a cég fő székhelye.

A webáruház még csak 2014 óta üzemel és azóta is folyamatos feltöltés alatt áll, így a széles kínálat ellenére is megtörténhet, hogy valamit nem talál meg az oldalon. Ebben az esetben nyugodtan felveheti a kapcsolatot az áruház munkatársaival a medortowebaruhaz@gmail.com email címen vagy a 06-70/774-6743, 06-94/769-001 telefonszámok valamelyikén.

Ha jobban kedveli a hagyományos vásárlást vagy szereti, ha a forgalmazó személyesen világosítja fel a termék használatáról, akkor a Medorto átvételi pont Szombathely, Király u. 33 címén vagy a Markusovszky u. 5-6 szám alatt is megtekintheti a kínálatot.