Legyen egyedi honlapod a Wezzpeg használatával!

Egyedi honlapok készítése

Egyedi honlapok készítése

Egyre többen készítenek magán- vagy üzleti célra weboldalt. A Wezzpage egy olyan webszerkesztő program, amivel bárki egyszerűen elkészítheti a saját weboldalát. A használatával kapcsolatos információkért látogasd meg az oldalt itt! A Wezzpage több lehetőséget nyújt a sablonok választása során, így egyedi oldalak készíthetőek.

Kezelőfelületét egyszerű használni, így a kezdők és a profik is egyaránt használhatják. Bármikor frissíthetőek, új információkkal feltölthetőek az elkészült honlapok. 14 napig ingyen kipróbálható a weboldal szerkesztő, illetve különböző csomagok közül is lehet választani.

A megfelelő csomagok kiválasztásáért látogasd meg az oldalt itt! Nem kell egy új szakmát megtanulni ahhoz, hogy saját weboldallal rendelkezzen bárki, mivel a Wezzpage-nél pár órás személyes képzés is igényelhető. A részletekért látogasd meg az oldalt itt!

Lehetőség van keresőoptimalizálási funkciók beépítésére, így a honlap a keresőfelületek első oldalain jelennek meg. Az így készült honlapok egyszerűen köthetőek össze a népszerű közösségi oldalakkal.