Kiváló lépés a targonca vezetői tanfolyamon való részvétel

targonca vezetői tanfolyam

Targonca vezetői tanfolyam

A Transzport Studiumhoz érdemes jelentkezni, hiszen egyszerre több gépcsoportra is le lehet vizsgázni. A transzportstudium.hu weboldalon megtalálható a jelentkezési lap, ahol a leendő hallgatónak meg kell jelölnie, hogy milyen képesítéseket szeretne szerezni. A targonca vezetői tanfolyam mindenképpen jó választás, hiszen számos raktározással és szállítmányozással foglalkozó cég keres ilyen végzettségű személyeket.

Ebben a szakmában nem nehéz álláshoz jutni. Az OKJ targonca vezetői tanfolyam elvégzéséhez nincsenek szigorú kritériumok kötve. Elvárás a 8 osztályos általános iskolai végzettség, a betöltött 18. életév, valamint a jelentkező egészségügyileg is meg kell feleljen a feltételeknek.

Amennyiben ezek teljesítettnek tekintettek, akkor semmi akadálya a targonca vezetői tanfolyam abszolválásának. A záróvizsgákkal együtt, mindössze 3 hét alatt lezajlik az egész képzés. Az oktatóközpont 10 jelentkező alatti létszám esetén nem indítja meg a kurzust. Ilyen esetben csúszhat valamennyit a teljesítés.

Print Friendly, PDF & Email