Kérje a légkondi szerelés ajánlatunkat!

légkondi szerelés

Légkondi szerelés

A háztartási klímaberendezések már régóta megszokott velejárói az életünknek. Mindennap egyre többen döntenek egy ilyen készülék megvásárlására mellett. Ha légkondi szerelés, esetleg beüzemelés vagy tisztítás elvégzését tervezi, akkor mi bármelyik rendszer és gyártó termékeinek karbantartását vállaljuk.

Megelőző karbantartási szolgáltatásaink közé tartozik a klímaberendezések tisztítása és javítása, az antibakteriális kezelés, a gomba lerakódások eltávolítása, a szivárgások felkutatása, freon töltés stb. Ez a sor szolgáltatás a berendezések normál és hosszú távú munkájához szükséges. Bármelyik mechanizmus és még inkább a split rendszerek, előbb vagy utóbb megkövetelik a légkondi szerelést.

Ahhoz, hogy késleltessük ezt a pillanatot, a készülékek folyamatos karbantartást igényelnek, amit szervizközpontunk kínál az ügyfeleknek. A légkondi szerelés költsége mindig az elvégzett munkától függ. Ha még a legnagyobb volumenű munkálatot is veszik igénybe, a végösszeg elfogadható lesz minden felhasználónak.