Hatékony és korszerű a vezeték nélküli vonalkódolvasó

Egy profi vonalkódolvasóra számtalan helyen szükség van. Nem mindegy azonban, hogy milyen fajtát választ az ember, milyen eszközzel fognak dolgozni az alkalmazottak. A mobiliást, kényelmet nyújtó vezeték nélküli vonalkódolvasó a biztos választást jelenti. A segítségével a hétköznapi munkafolyamatok egyszerűbbek és jóval hatékonyabbak lesznek majd.
A vezeték nélküli vonalkódolvasó, ahogy a nevéből rá lehet jönni, zsinór vagy kábel nélkül tudja elvégezni a feladatát. Bluetooth vagy egyéb rádiós hálózat segítségével csatlakozik a számítógéphez vagy pénztárgéphez, ezáltal szabad mozgást biztosít a felhasználóknak. Főleg akkor bizonyul a legjobb választásnak, amikor nem csupán a hatékonyság a lényeg, hanem a magasfokú mobilitás is.

Milyen érvek szólnak a vezeték nélküli vonalkódolvasó mellett? Amint arról már szó esett, a lenagyobb pozitívuma a mozgathatóságban rejlik. Olyankor nagyon profinak bizonyul, ha sokkal egyszerűbb a leolvasandó kód megközelítése, mint a vonalkódot tartalmazó termék mozgatása.
Ennek érdekében az ilyen eszközök között különböző hatótávolságú verziók is léteznek. Megvehető a 10 méteres hatósugarú, de kapható manapság olyan is, amelyiknek a 150 m sem kottyan meg. A vezeték nélküli vonalkódolvasó további pozitívuma, hogy tökéletesen passzol a mai korszerű munkafolyamatokhoz.
A vonalkod-olvaso.hu weboldalon laphatók a megszokott, 1D vonalkódók, illetve a 2D vonalkódok olvasására tervezett és gyártott termékek egyaránt. Egyszerűen megtalálható a minden igényt kielégítő vezeték nélküli vonalkódolvasó. A kereskedelemben, a raktározásban vagy ipari területeken történő felhasználás esetén is kiváló választást jelentenek a cégeknek.