Gyerekülés vásárlás teszteredmények segítségével

Gyerekülés vásárlás

Gyerekülés vásárlás

A gyerekülés választás nem egyszerű feladat. Hiszen óriási választék áll a rendelkezésünkre és ha nem vagyunk tisztába azzal, hogy mit érdemes figyelembe venni, akkor könnyedén elveszünk a gyerekülés rengetegében. A gyerekülés vásárlás megkönnyítésére és a baba maximális biztonságának érdekében, léteznek tesztek, amelyek négy fontos szempont alapján osztályozzák a különböző modelleket.

Ezek a biztonság, ergonómia, káros anyag felhasználás és kialakítás. A nálunk és Európa szinten is elismert német és osztrák tesztek, mind a négy szempont alapján adnak egy minősítést, de a végső osztályzat a biztonság és az ergonómia alapján születik meg.

Amennyiben a kettő átlaga egy köztes minősítést határozna meg, akkor a kisebb felé kerekítenek. Ezért érdemes gyerekülés vásárlás előtt a részletes listát is megtekinteni, mert a végső érték nem teljesen tükrözi egy-egy modell minőségét és jellemzőit. Lehet, hogy egy hátrább rangsorolt modell összességében jobban megfelel az Ön elvárásainak, mint a dobogós helyezettek, így jobb, ha körültekintően választ.