Éjszaka nélkülözhetetlen a fegyverlámpa

A nélkülözhetetlen fegyverlámpa

Mint minden vadászeszköz esetében, legyen az a fegyver, bakancs vagy épp a ruházat, így a lámpa tekintetében is adni kell a minőségre.

Ezért sem hiányozhat senkinek a táskájából a Tracer Atom Tactikal nevet viselő fegyverlámpa, amelyikben minden helyzetben maximálisan meg lehet bízni. Ennek a maximális teljesítménye 960 lumen, amelyik nem okoz majd csalódást a legsötétebb helyzetekben sem. A modernségét az tükrözi, hogy bele van építve a roppant profi Precision Digital Optics megoldás, az a technológiacsoda, amelyik az extrém teljesítményt biztosítja. Emellett a kellék 12450 CD fényerősséggel és 222 méteres hatótávolsággal büszkélkedhet, ami bármilyen terepen elegendőnek számít.

Ezen fegyverlámpa nagy hatékonyságú áramköre lehetővé teszi a maximális üzemidőt, így még 500 óra után is gondmentes lesz majd a működés. A fegyverlámpa legfőbb előnye még, hogy garantált az az innovatív kapcsoló, amelyik felhasználóbarát felületet kínál a hét darab, igen gyorsan kapcsolható fényerő módhoz. Végezetül pedig a fegyverlámpa repülőgép minőségű alumínium ötvözetből készült, a kifogástalan tartósság érdekében.