A kerékpár csomagtartó a terhek cipelésére is alkalmas.

Kerékpár csomagtartó

Kerékpár csomagtartó

A kerékpár kétségtelenül az egyik legjobb környezetkímélő közlekedési eszköz, amit az ember valaha is feltalált, kivéve a Frédi és Béni kőkorszaki járgányát, ami ugyancsak lábmeghajtással működött, méghozzá rendkívüli sebességet lehetett azzal elérni.

Napjainkban rengeteg kerékpár csomagtartó nélkül kerül ki a gyárból, amelyeket főleg versenyzésre, meg hegyi terepre tervezettek. Azonban ez nem azt jelenti, hogy nem lehet ezekre is felszerelni. Csupán arra kell figyelni a kerékpár csomagtartó vásárlásakor, hogy jó legyen a méret, különben meglehetősen nehezen lehet majd ráilleszteni, ha egyáltalán lehet. A www.bikediscount.hu internetes felületről több típusú és színű kerékpár csomagtartó közül lehet választani. Található itt olyan, ami a bicikli első és hátsó villára szerelhető, de olyan is, ami a nyeregcsőre.

Mindegyiknek megvan a maga előnye, így most már csak azt kell eldönteni, hogy melyik rendelkezik jobb kihasználhatósággal. A kerékpár csomagtartó praktikus a nagyobb csomagok, meg az olyan terhek szállításához, amit kézben már túl nehéz lenne hosszabb távon cipelni.