Vízálló bakancs a sáros és latyakos időszakra

vízálló bakancs

Vízálló bakancs

Olyan kényelmes lábbelit keres a gyermekének, ami az őszi-téli időszakra való? Válasszon egy új modellt a vízálló bakancs változatok közül, amelyekkel garantálni tudja a száraz és meleg közeget a gyerek lábának!

Rengeteg márka közül lehet válogatni, webáruházunkban ugyanis vonzó áron érhetőek el a D.D. Step, a Primigi, a Szamos kölyök, a Nike, a Be Only, a Richter-Siesta és nem utolsósorban az Agatha Ruiz de la Prada vízálló bakancs és csizma variációi. A szürkék fiúknak és lányoknak egyaránt jól állnak, de rendelhetőek kimondottan rózsaszín vagy kék termékek is.

Amikor téli lábbelit keres, mindenképp vegye figyelembe, hogy a mutatós stílusjegyek mellett, legyenek meg a szükséges szempontok is. Ilyen például a csúszásgátlás, a vízállóság, esetleg a bundás bélés.

A vízálló bakancs rendszerint fűzős és cipzáras megoldásokkal készül, de akad olyan változat is a kisebbeknek, amin tépőzár található. Böngésszen kedvére és rendelje meg minél előbb a kiszemelt cipőket, hogy az akciós árakkal spórolni is tudjon!