Üvegajtó kivitelezés – Árak, tervezés, beépítés menete

üvegajtó kivitelezés

Üvegajtó kivitelezés

Az üvegből készült ajtók, térelválasztó elemek vagy korlátok stílusossá és hangulatossá varázsolják a lakást. Sokan fordultak már a Class Üvegstúdióhoz üvegajtó kivitelezés miatt. A 30 éves tapasztalattal rendelkező cég országszerte számos szerelést végzett sikeresen. Arra törekednek, hogy az elvárt igényeket maximálisan teljesítsék. A modern technológiával gyártott üvegek biztonságosak. Manapság sokan a lakásuk felújításakor a fa vagy a műanyag helyett az üveget választják. Az üvegajtónak több típusa ismert, az egyik legnépszerűbb a keret nélküli tolóajtó.

Tökéletes a kisebb terek elválasztására, mint például a konyha vagy az ebédlő. Sínen mozognak, ezzel akadálymentessé teszik a közlekedést. Az üvegajtókon beszűrődő fény világosabbá teszi a helyiséget. A régi ajtótokra is felszerelhető, így elkerülhető mindenfajta bontási munkálat. A dupla üveg tolóajtót a fürdőszobába ajánlják, mert sokkal ellenállóbb a vízzel és gőzzel szemben, mint a fából készült változat. Kiváló fényáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. Kellemes hangulatot varázsol és időtálló.

Tisztítása nem igényel nagyobb erőfeszítést, egy puha ronggyal és ablaktisztító szerrel át kell törölni és máris fénylik. Nem kell attól tartani, ha véletlenül eltörik, hogy balesete okoz, mivel a rajta lévő fólia összetartja és nem hull darabokra. A homokfúvásos módszerrel olyan mintát készítenek, amilyet szeretne. Magas nyomású, sűrített levegővel homokot fújnak az üvegre, ami egyedivé teszi.

Ha Ön is szeretne az otthonába kellemes hangulatot varázsolni, vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival, akik ellátják hasznos tanácsokkal és ötletekkel! Rendelés esetén kiszállnak a helyszínre és állapotfelmérést végeznek, majd ezután kiküldik az árajánlatot. A gyártás után, a megbeszélt időre kiszállítják a kész, minőségi ajtókat és precízen felszerelik. Ez egy hosszú távú beruházás, ami idővel megtérül, ezért ne az árra fektessük a hangsúlyt, hanem a minőségre! A cég referenciamunkái és a rengeteg pozitív értékelés a weboldalon megtekinthető.