Stílusos bevásárló kosár a piaci nézelődéshez

bevásárló kosár

Bevásárló kosár

Ugye emlékszik még nagyanyáink remek, fonott kosaraira, amibe minden piacon megvett zöldség és gyümölcs szépen elfért? Az ilyen típusú bevásárló kosár újra reneszánszát éli, hiszen nagy szakítószilárdsága minden nejlon és vászonszatyor szívósságát felülmúlja. A cégünk által működtetett webáruház kizárólag első osztályú anyagból készült, könnyű vázzal rendelkező, stílusos, praktikus és tartós táskákat, hátizsákokat forgalmaz, méghozzá a legjobb gyártóktól.

Nincs ez másképp a bevásárló kosár esetében sem. Termékeink között megtalálja a Reisenthel által megtervezett összecsukható, széthajtható, magasítható vagy formálható változatokat. Tökéletesen illeszkedik a gyalogszerrel, kerékpárral megtett bevásárló túrákhoz és az autóval végzett, szupermarketes költekezésekhez egyaránt.

Az autóban a hátsó ülésen vagy a csomagtartóban van hely, a lehajthatóságának köszönhetően a kicsi helyeken is el tud férni. Ez a mutatós, stílusos, erős anyagból készült bevásárló kosár roppant könnyű és hatékony, így nem kell plusz terhet cipelni, annak tartalmán túl.

Print Friendly, PDF & Email