Sokféle feladatra használhatóak a spray festékek

A legtöbb ember, aki nem kerül gyakori kapcsolatba az aeroszolos bevonatokkal, hajlamos azokat a graffitiművészek eszközével azonosítani. Érdemes elgondolkodni azon, hogy miért vált ez a fajta termék a kedvenc eszközükké.

Ha észrevesszük a hatékonyságot, a kényelmet és a fújás által kínált lehetőségeket, akkor még több olyan felhasználási lehetőséget találunk, ahol a spray festékek örömmel hasznosíthatóak az otthonainkban és azon túl is. Mit lehet festeni spray festékekkel? Szinte bármit. Ha szeretnénk új életet adni a régi és sérült bútorainknak, egyszerűen szabaduljunk meg a régi bevonattól acetonnal vagy oldószerrel, zsírtalanítsuk és tisztítsuk meg a felületet. Ezután alaposan fújjuk le az előtte kiválasztott és megvásárolt spray festékekkel.

Vigyünk fel több réteget és egyenletesen. Habár a feladat a száradási idő miatt időigényes, de a hatás lenyűgöző lesz! A spray festékek használata nagyon kényelmes és a segítségükkel csodálatos dolgokat készíthetünk. Ne feledjük azonban, hogy csak jó hírű gyártóktól származó, kiváló minőségű termékeket válasszunk!